Krizový management distribuční společnosti Aerofilms v době pandemie - Nováková, Eliška; Hanzlík, Jan, 1979-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá krizovým managementem filmové distribuční společnosti Aerofilms v souvislosti s pandemií covid-19. Hlavním cílem práce je posouzení, jakým způsobem společnost Aerofilms reagovala na krizovou situaci.Teoretická část vymezuje pojmy filmové distribuce, její procesy a nástroje. V této části je také obecně představena distribuční společnost Aerofilms. Dále se práce zabývá krizovým managementem, primárně ve spojení s filmovou distribucí a pandemií. V závěru teoretické části je stručně definován průběh pandemické situace a její dopad na kulturní sektor. Praktickou část tvoří kvalitativní výzkum ve formě hloubkových rozhovorů s relevantními aktéry společnosti Aerofilms. Cílem výzkumu je prozkoumat strategii krizového řízení distribuční společnosti v době pandemie a interpretovat dílčí postupy, kterými společnost reagovala na tuto krizovou situaci.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses