Možnosť zlepšenia dizajnu propagačných materiálov a jej vplyv pre VŠE - Kosina, Marek (2022)
Cieľom tejto bakalárskej práce je ukázať a vysvetliť ako by sa zlepšilo povedomie školy medzi študentami, ak by si za zlepšil celkový dizajn propagačných predmetov. Na začiatku práce sú vysvetlené teoretické pojmy, ktoré sú doplnené o názorné ukážky. Praktickú časť práce pozostávala z troch častí, kedy v prvej je analyzovaná súčasná situácia, v druhej porovnanie naprieč vybranými školami a v tretej návrhy nových propagačných predmetov a ich vnímanie medzi študentami. Prínosom tejto práce je tak nielen poukázať na doposiaľ zabudnutú sféru propagačných predmetov, ale tiež ukázať nové návrhy a ich vnímanie medzi študentami. Na základe vyššie uvedených poznatkov sú v závere zhrnuté všetky výsledky, doplnené o odporúčania.