Integrace zdravotně postižených na trh práce - případová studie Středočeského kraje - Burešová, Kateřina (2022)
Tématem mojí bakalářské práce je Integrace zdravotně postižených na trh práce. Cílem této práce je identifikace bariér a možností integrace zdravotně postižených na trh práce. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se budu zabývat jednotlivými pojmy a druhy zdravotního postižení. Dále se budu věnovat možnostem zaměstnávání zdravotně postižených osob. V praktické části budu provádět polostrukturované rozhovory se zástupci neziskových organizací a jejich klientů.