Integrace zdravotně postižených na trh práce - případová studie Středočeského kraje - Burešová, Kateřina; Čada, Karel; Hubinková, Zuzana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tématem mojí bakalářské práce je Integrace zdravotně postižených na trh práce. Cílem této práce je identifikace bariér a možností integrace zdravotně postižených na trh práce. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se budu zabývat jednotlivými pojmy a druhy zdravotního postižení. Dále se budu věnovat možnostem zaměstnávání zdravotně postižených osob. V praktické části budu provádět polostrukturované rozhovory se zástupci neziskových organizací a jejich klientů.
Vedoucí práce: Karel Čada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses