Revitalizace Červeného kostela pro účely Vědecké knihovny v Olomouci - Svozilová, Barbora; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šedá, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku konverze sakrálních staveb a prostřednictvím konkrétního případu bývalého evangelického Červeného kostela v Olomouci hledá možná rizika animace. Cílem práce je popsat proces revitalizace Červeného kostela od vzniku myšlenky po probíhající stavební práce a zhodnotit účelnost celé akce. Metodou zkoumání jsou osobní rozhovory vedené s vybranými osobami zapojenými do revitalizace kostela.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses