Strategická analýza konkrétní společnosti - Kamandulis, Dzianis; Mikan, Pavel, 1963-; Dokhtukaeva, Zalina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předmětem bakalářské práci “Strategická analýza konkrétního společnosti„ je provedení komplexní strategické analýzy podniku a navržení strategického doporučení se zaměřéním na zvyšování investiční atraktivity podniku. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část práce popisuje problematiku strategie, strategické analýzy, strategického řižení a souvisejících metod. V praktické části práce jsou teoretické metody aplikovány na konkretní podnik. Provedeny analýzy externího a interního prostředí, které slouží k identifikaci příležitostí a hrozeb, slabých a silných stránek podniku. Na základě výsledků je provedena komplexní analýza, která je východiskem pro zpracování strategického doporučení se zaměřéním na zvyšování investiční atraktivity podniku.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses