Produkty filmového turismu v Jihočeském kraji - Zdrálková, Kateřina; Dianová, Markéta; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se věnuje trhu s produkty filmového turismu v Jihočeském kraji, především pak zhodnocení nabídky a poptávky. Hlavním cílem práce je zmapovat trh s těmito produkty. Mezi dílčí cíle patří – vymezení cílové skupiny, určení rozpoznatelnosti filmových míst v ČR a Jihočeském kraji, dále pak sestavení kritérií pro tvorbu nabídky produktů filmového turismu. Praktická část čerpá z dat získaných prostřednictvím rešerše sekundárních dat, kvalitativních dotazníků rozeslaných do kanceláří destinačního managementu v jižních Čechách a kvantitativního dotazníku, který se věnuje poptávce po produktech filmového turismu v Jihočeském kraji.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses