Analýza ponuky kultúrneho turizmu v destinácii Bojnice - Lukas, Andreas; Dianová, Markéta; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Táto bakalárska práca sa zaoberá analýzou kultúrneho turizmu v slovenskom meste Bojnice a zameriava sa na najvýznamnejšie subjekty v tejto destinácií. Cieľom je identifikovanie a analýza najväčších subjektov v priemysle cestovného ruchu v destinácií. Pri tejto analýze dochádza aj k porovnaniu jednotlivých subjektov. V teoretickej časti sú popísané základné pojmy cestovného ruchu, vymedzenie pojmu kultúrneho turizmu a popis destinačného manažmentu. V praktickej časti sú rozpísané popisy cestovného ruchu na Slovensku a v Bojniciach, produkt mesta Bojnice a analýzy návštevnosti subjektov. Vlastný výskum bol realizovaný v praktickej časti formou pološtrukturovaného rozhovoru a dotazníkového skúmania.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses