Management alternativního divadla - případová studie - Raabová, Julie; Grosman, Jakub; Petrová, Pavla, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá managementem nezávislého divadla Venuše ve Švehlovce. Cílem práce je popsat fungování managementu tohoto divadla, porovnat ho s managementem divadla Vila Štvanice a na základě získaných informací určit, jaké jsou největší hrozby a problémy divadla. Práce se zabývá analýzou hlavních manažerských výzev a problémů, kterým čelí divadlo Venuše ve Švehlovce. Tyto výzvy a problémy jsou definovány na základě kvalitativního šetření, konkrétně rozhovorů s vedením divadla Venuše ve Švehlovce a s produkčním oddělením divadla Vila Štvanice. Přínosem práce je popis základních manažerských činností v nezávislém divadle a návrhy na řešení hlavních problémů spojených s těmito činnostmi na základě provedených analýz.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses