Nezisková organizace Zajíček na koni a její nejvlivnější marketingový nástroj - Pašková, Aneta; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se věnuje tématu dobrovolnictví a word of mouth marketingu a jeho významu pro neziskovou organizaci Zajíček na koni, o.p.s. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou. V teoretické jsou definovány pojmy spojené s tématem, tedy dobrovolník a nezisková organizace. Dále je zde stručně připomenut vývoj dobrovolnictví v České republice. Poté je zmíněna typologie neziskových organizací, jejich financování a nástroje marketingu. V návaznosti na to je vysvětlen pojem word of mouth marketing a jeho využití. V neposlední řadě je představena zvolená organizace, které se bakalářská práce věnuje, její fungování a činnost. Cílem praktické části je vyvrácení nebo potvrzení zvolené hypotézy, k tomu slouží porovnané výsledky z provedeného kvalitativního polostrukturovaného rozhovoru a kvantitativního dotazníkového šetření. V závěru je provedeno vyhodnocení naplnění cíle.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses