Ekonomický dopad koronavirové krize na firmu rohlik.cz - Diviš, Jan; Kaňková, Eva, 1975-; Hořejší, Bronislava, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce „Ekonomický dopad koronavirové krize na firmu Rohlik.cz“ pojednává o zkoumané firmě Rohlik.cz v České republice, která se během období pandemie Covid-19, musela vypořádat s novými změnami pro fungování firmy. V této práci bude zkoumáno, jaké dopady měla pandemie na firmu Rohlik v České republice a jaké ekonomické dopady spojené s pandemií mohou nastat. Firmy byly ovlivněny vládními restrikcemi v reakci na zastavení šíření nemoci Covid-19. V teoretické části je nejprve popsána samotná nemoc, která postihla celý svět a její ekonomický dopad na Českou republiku. Zároveň bude představen segment, ve kterém zkoumaná firma působí a jeho průběh během pandemie. Závěrem teoretické části bude seznámení s analýzou PESTLE a SWOT. V praktické části bude představena samotná firma a její postavení na trhu e-commerce během pandemie. Následně budou provedeny analýzy pro celkové srovnání jednotlivých faktorů působících na firmu. Zároveň bude popsán vliv covidové pandemie působící na ekonomické faktory, které mohou ovlivnit zkoumanou společnost.
Vedoucí práce: Eva Kaňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses