Jak má vypadat Pitch Deck pro investory - Zapletal, Ondřej; Andera, Michal, 1984-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je zjistit názor českých investorů a jiných osob zapojených do investičního procesu. Cílem je také určit nejdůležitější slidy, jak má být strukturovaný a co má obsahovat prezentační nástroj Pitch Deck, který si startupová společnost vytvoří za cílem získat finanční pomoc od investora na budoucí rozšíření společnosti. Bakalářská práce je rozdělena na 3 částí. V první teoretické části jsou popsány základní pojmy a vysvětleny souvislosti, které jsou propojeny s problematikou Pitch Decků a jak má podle literatury vypadat. V druhé praktické části je proveden průzkum formou polostrukturovaného dotazníku s investory. Ve třetí části bakalářské práce jsou vyhodnoceny a shrnuty závěry.
Vedoucí práce: Michal Andera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses