Finanční analýza Nemocnice Jihlava - Vachulková, Pavlína; Střítecký, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza financování zdravotnického zařízení
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdravotnická zařízení; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; financial analysis; master's theses