Mediální analýza zobrazení ženského těla v reklamách - Matějková, Tereza; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je analyzovat obsahovou analýzu využívání ženského těla v reklamách
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: reklama a propagace; public relations; gender; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; advertising; public relations; gender; master's theses