Kalkulace ceny a její uplatnění v řízení podniku II - Pešek, Jaroslav; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Ve vybrané firmě bude uplatněna obecná metodika kalkulace vlastních nákladů jako podklad pro tvorbu cen
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: kalkulace nákladů; manažerské účetnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cost accounting; managerial accounting; master's theses