Veřejný dluh ČR: příčiny, důsledky, tendence - Pinkava, Jan; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je popis a analýza vývoje veřejného dluhu od roku 1933 a nastínění střednědobého výhledu
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejné finance; veřejný dluh; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public finance; public debts; Czechia; master's theses