Zhodnocení personálních činností ve vybrané firmě - Zápotočný, Stanislav; Kozlová, Taťána; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Charakteristika podniku a jeho personálních činností se zaměřením na vybranou oblast, zhodnocení a návrhy na zlepšení
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová, Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; master's theses