Vliv globálního produktu na spotřební chování - Nováková, Martina; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá problematikou spotřebního chování (customer behavior) a tím, jak se spotřební chování proměňuje v čase a v závisloti na životní úrovni
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: spotřebitelské chování; globalizace; společenské třídy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; consumer behavior; globalization; social classes; master's theses