Ceny v účetnictví - problematika oceňování pro účetní a daňové účely - Bohun, Jan; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Oceňování majetku k různým časovým okamžikům. Oceňovací rozdíly a jejich vyjádření v účetnictví
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: oceňování majetku; pohledávky; závazky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; valuation; receivables; obligations; master's theses