Sdílení informací a dokumentů v organizaci - Coufal, Karel (2008)
Komunikace a řízení procesů sdílení informací a dokumentů u organizace vlivem rozvoje komunikačních technologií nabývá nového rozměru. Práce seznamuje v teoretické i praktické rovině s možnostmi jejich využití pro řízení procesů