Sdílení informací a dokumentů v organizaci - Coufal, Karel; Jelínek, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Komunikace a řízení procesů sdílení informací a dokumentů u organizace vlivem rozvoje komunikačních technologií nabývá nového rozměru. Práce seznamuje v teoretické i praktické rovině s možnostmi jejich využití pro řízení procesů
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: informace; podnikové informační systémy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information; management information systems; master's theses