Porovnání aktuálního stavu nezaměstnanosti v České republice a v některých dalších zemích EU - Procházka, Martin (2008)
Cílem práce je analýza zaměstnanosti a nezaměstnanosti v ČR a v evropských zemích: Litvě, Lotyšsku a Estonsku