Porovnání aktuálního stavu nezaměstnanosti v České republice a v některých dalších zemích EU - Procházka, Martin; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je analýza zaměstnanosti a nezaměstnanosti v ČR a v evropských zemích: Litvě, Lotyšsku a Estonsku
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: trh práce; zaměstnanost; nezaměstnanost; statistická analýza; Česko; Litva; Lotyšsko; Estonsko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor market; employment; unemployment; statistical analysis; Czechia; Lithuania; Latvia; Estonia; master's theses