Analýza nástrojů marketingového mixu ve společnosti ProFitness ČR a.s. - Dvořáková, Jana; Ezrová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je popis a analýza marketingového mixu společnosti ProFitness ČR a.s.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketing; ceny; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; marketing; prices; master's theses