Logistika a řízení zásob ve vybraném podniku - Temer, David; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce popisuje logistický systém podniku s podrobnějším zaměřením na problematiku řízení zásob
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: logistika (management); řízení zásob; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business logistics; inventory control; bachelor's theses