Veřejné výdaje v zemích EU - Havrdová, Romana; Dvořák, Pavel, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza vývoje objemu a struktury veřejných výdajů v zemích EU a Eurozóny. Vývoj sociální kvóty. Komparace s vývojem v ČR
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejný sektor; veřejné výdaje; Česko; země Evropské unie; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public sector; public expenditures; Czechia; European Union countries; master's theses