Uplatnění marketingového řízení v podniku FOPO II, s.r.o. - Koubová, Monika (2008)
Cílem diplomové práce je zhodnotit uplatnění marketingového řízení v podniku, charakterizovat podnik, provést analýzu marketingového řízení a navrhnout opatření