Uplatnění marketingového řízení v podniku FOPO II, s.r.o. - Koubová, Monika; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem diplomové práce je zhodnotit uplatnění marketingového řízení v podniku, charakterizovat podnik, provést analýzu marketingového řízení a navrhnout opatření
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketing; marketingový management; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; marketing; marketing management; master's theses