Public relations ve zdravotnictví (zdravotnické zařízení) - Hellerová, Gabriela; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá public relations v oblasti zdravotnictví. Cílem je analyzovat současný stav v ČR
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdravotnická zařízení; public relations; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; public relations; Czechia; master's theses