Vliv těžby ropy na strategický rozvoj automobilového průmyslu - Kostelník, Ondřej; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá popisem fenoménu peak oil a předpověďmi těžby ropy v horizontu příštích dvaceti let
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: těžba ropy; automobilový průmysl; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; petroleum mining; automobile industry; master's theses