Navigační software v mobilních komunikačních zařízeních - Vlnas, Pavel (2008)
Práce se zabývá navigačním softwarem pro mobilní komunikační zařízení, analyzuje jeho použitelnost pro různé druhy úloh a porovnává vhodnost jednotlivých řešení