Navigační software v mobilních komunikačních zařízeních - Vlnas, Pavel; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá navigačním softwarem pro mobilní komunikační zařízení, analyzuje jeho použitelnost pro různé druhy úloh a porovnává vhodnost jednotlivých řešení
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: mobilní komunikační systémy; mobilní komunikační zařízení; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; mobile communication systems; mobile communication devices; bachelor's theses