Strategická analýza ve společnosti 2N Telekomunikace, a.s. - Berka, Jan; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Strategická analýza (interní i externí) a na jejím základě návrh zlepšení postavení firmy na trhu
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; PEST analýza; metoda 4C; diplomové práce; strategic planning; master's theses