Využití a zneužití geografické informace - Traurig, Michal; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce ukazuje v teoretické i praktické rovině různé obory ekonomie, ve kterých nachází geografická informace svoji nezastupitelnou úlohu
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: geografické informace; management [obor dipl. práce]; geografické informace v marketingu; geografické informace v logistice; geografické informace a statistika; diplomové práce; geographical information; master's theses