Elektronické podatelny - Vele, Vladimír (2008)
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou elektronických podatelen v České republice. Vystětluje základní pojmy se, kterými se nutně musíme seznámit, abychom správně pochopily všechny aspekty spojené s problematikou. Speciální kapitola je přitom věnována elektronickému podpisu. V druhé části je uveden přehled legislativních norem, které úzce souvisí s elektronickým podáním. V třetí a poslední části se zabýváme rozborem a porovnáním řešení pro elektronické podatelny, které jsou nabízeny na trhu v České republice.