Elektronické podatelny - Vele, Vladimír; Rydzi, Daniel; Šindelář, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou elektronických podatelen v České republice. Vystětluje základní pojmy se, kterými se nutně musíme seznámit, abychom správně pochopily všechny aspekty spojené s problematikou. Speciální kapitola je přitom věnována elektronickému podpisu. V druhé části je uveden přehled legislativních norem, které úzce souvisí s elektronickým podáním. V třetí a poslední části se zabýváme rozborem a porovnáním řešení pro elektronické podatelny, které jsou nabízeny na trhu v České republice.
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; elektronický podpis; bakalářské práce; electronic signatures; bachelor's theses