Založení a provoz e-shopu v oblasti železářství - Kadlec, Martin; Rydzi, Daniel; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je přiblížit čtenářům možný způsob řešení založení a provozu internetového obchodu. V první části práce jsou představeny postupy, které je potřeba učinit před samotnou technickou realizací e-shopu. Jedná se především o ekonomickou analýzu, kde je poukázáno na základní otázky, které si je třeba zodpověděť před samotnou realizací internetového obchodu. Jde především o otázky týkající se charakteristiky produktu, dodavatelů, zákazníků, konkurence a SWOT analýzu. Dále je třeba zodpovědět otázky týkající se právního prostředí a prozkoumat trh, který v dnešní době nabízí mnoho technických řešení pro založení internetového obchodu. V druhé části se práce zaměřuje na praktické založení internetového obchodu. Jedná se zvláště o základní grafickou úpravu a naplnění internetového obchodu daty na zvoleném systému FastCentrik. Práce je zaměřena na konkrétní příklad internetového obchodu e-zelezarstvi.cz
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses