Realizace certifikace ISO v rámci projektového řízení vývoje webových aplikací - Vít, Radek (2009)
Cílem této bakalářské práce je zkvalitnění procesů řízení projektů a samotného vývoje ve společnosti Actum s.r.o. Prostředkem k dosažení tohoto cíle mě bude sloužit ISO certifikace, kterou jsem zvolil jako vhodný nástroj optimalizace interní vývojové metodiky. Pro získání bližší představy co to ISO certifikace je, a jaké náležitosti obsahuje, provedu nejdříve analýzu tohoto dokumentu. V dalším kroku provedu analýzu současného stavu projektového řízení, určím jednotlivé fáze Project managementu a procesy, které z těchto fází vyplývají. Grafické znázornění procesů provedu pomocí use case diagramů. V třetím a posledním kroku navrhnu nápravná opatření ne a to takovým způsobem, který bude reflektovat požadavky ISO normy. Mnou navržené řešení nebude pouze akademické, nýbrž praktické a tyto návrhy budou realizovány v rámci společnosti Actum s.r.o.