Realizace certifikace ISO v rámci projektového řízení vývoje webových aplikací - Vít, Radek; Svoboda, Jiří; Novák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je zkvalitnění procesů řízení projektů a samotného vývoje ve společnosti Actum s.r.o. Prostředkem k dosažení tohoto cíle mě bude sloužit ISO certifikace, kterou jsem zvolil jako vhodný nástroj optimalizace interní vývojové metodiky. Pro získání bližší představy co to ISO certifikace je, a jaké náležitosti obsahuje, provedu nejdříve analýzu tohoto dokumentu. V dalším kroku provedu analýzu současného stavu projektového řízení, určím jednotlivé fáze Project managementu a procesy, které z těchto fází vyplývají. Grafické znázornění procesů provedu pomocí use case diagramů. V třetím a posledním kroku navrhnu nápravná opatření ne a to takovým způsobem, který bude reflektovat požadavky ISO normy. Mnou navržené řešení nebude pouze akademické, nýbrž praktické a tyto návrhy budou realizovány v rámci společnosti Actum s.r.o.
Vedoucí práce: Jiří Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses