Rastové trojuholníky v juhovýchodnej Ázii - Bachoríková, Zuzana (2009)
Štúdia o regionálnej spolupráci v Juhovýchodnej Ázii v podobe rastových trojuholníkov. Práca oboznamuje s históriou vzniku, fungovaním a základným charakterom spolupráce rastovej oblasti. Konkrétne v práci popisujem tri rastové trojuholníky, a to Indonézia-Malajzia-Singapurský, Indonézia-Malajzia-Thajský trojuholník a Brunej-Indonézia-Malajzia-Filipínsku Východoázijskú rastovú oblasť ASEAN.