Rastové trojuholníky v juhovýchodnej Ázii - Bachoríková, Zuzana; Pavlík, Petr, 1957-; Harmáček, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Štúdia o regionálnej spolupráci v Juhovýchodnej Ázii v podobe rastových trojuholníkov. Práca oboznamuje s históriou vzniku, fungovaním a základným charakterom spolupráce rastovej oblasti. Konkrétne v práci popisujem tri rastové trojuholníky, a to Indonézia-Malajzia-Singapurský, Indonézia-Malajzia-Thajský trojuholník a Brunej-Indonézia-Malajzia-Filipínsku Východoázijskú rastovú oblasť ASEAN.
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Singapur; bakalářské práce; Singapore; bachelor's theses