Rozšiřování EU a země západního Balkánu - Mašková, Petra (2008)
Cílem mé práce bylo získat ucelený přehled o tom, jakým způsobem země západního Balkánu plní podmínky nutné pro členství v EU, jakou roli ve stabilizačním procesu hraje EU a jaké jsou výsledky dosavadních integračních procesů.