Rozšiřování EU a země západního Balkánu - Mašková, Petra; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem mé práce bylo získat ucelený přehled o tom, jakým způsobem země západního Balkánu plní podmínky nutné pro členství v EU, jakou roli ve stabilizačním procesu hraje EU a jaké jsou výsledky dosavadních integračních procesů.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses