Increasing influence of China in the world threat or challenge? - Pavlištová, Miloslava (2009)
Tato bakalářská práce s názvem "Rostoucí vliv Číny (čínské ekonomiky) ve světě: hrozba nebo výzva?" pojednává o pozitivních a negativních dopadech Číny na světovou ekonomiku ve třech různých rovinách: 1) Čínské padělky a jejich vliv na světovou ekonomiku 2) Dopady dynamického ekonomického růstu Číny na světovou ekonomiku 3) Působení čínských a zahraničních firem v Číně a jejich dopad na světovou ekonomiku