Increasing influence of China in the world threat or challenge? - Pavlištová, Miloslava; Němečková, Tereza, 1979-; Adamcová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce s názvem "Rostoucí vliv Číny (čínské ekonomiky) ve světě: hrozba nebo výzva?" pojednává o pozitivních a negativních dopadech Číny na světovou ekonomiku ve třech různých rovinách: 1) Čínské padělky a jejich vliv na světovou ekonomiku 2) Dopady dynamického ekonomického růstu Číny na světovou ekonomiku 3) Působení čínských a zahraničních firem v Číně a jejich dopad na světovou ekonomiku
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; bakalářské práce; China; bachelor's theses