Perspektivy nového regionalismu v Asii a Tichomoří - Bartková, Zuzana; Hnát, Pavel, 1981-; Krč, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práca se zaoberá regionalismem v Ázii a Tichomoří, jednak teoreticky, jako aj prakticky představením vybraných regionálních integrací a shodnotěním jejich dosavadné aktivity. V další části práce je podrobně představena integrace ASEAN - historie spolupráce, dosažené úspěchy a analýza jejích vnějších vztahů. Konec práce představí nejperspektivnější projekty, které ASEAN podporuje.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Asie; bakalářské práce; Asia; bachelor's theses