Európsky rozpočet - tvorba a budúcnosť - Šťastný, Tomáš; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Popovová, Marie, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem mé práce bylo objasnit mechanizmus, který řídí chod evropských financí. Prioritně jsem se soustředil na korekci Spojeného království a rozbor názorů různých členských zemí na potřebu reformy ER ve světle jejich čisté pozice ve vztahu k ER. Za účelem podrobnějšího studia britské korekce a čisté pozice jsem objasnil v práci taky strukturu zdrojů evropského rozpočtu. Stručně jsem taky rozdělil a definoval rozpočtové výdaje a priority. V jedné z kapitol jsem se zabýval mechanizmem schvalování ER.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses