Vliv daňových zákonů na účetnictví v ČR - Koutníková, Pavlína (2008)
Tato práce se zabývá vlivem daňových zákonů v účetnictví. Zobrazuje daň systémem a účetním systémem v ČR.Zaznamenává daňovou reformu v roce 2008 a zachycuje změny spojené s touto reformou.Na praktickém příkladě, který je obsahem druhé části práce, se tyto změny projevují.