Vliv daňových zákonů na účetnictví v ČR - Koutníková, Pavlína; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato práce se zabývá vlivem daňových zákonů v účetnictví. Zobrazuje daň systémem a účetním systémem v ČR.Zaznamenává daňovou reformu v roce 2008 a zachycuje změny spojené s touto reformou.Na praktickém příkladě, který je obsahem druhé části práce, se tyto změny projevují.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses