Podpora projektového řízení v ERP MS Dynamics AX - Rys, Jaromír; Stanovská, Iva; Šuvarský, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Zaměření této bakalářské práce je zejména na podporu procesů projektově řízené firmy. Jedná se tedy zejména o procesy týkající se řízení portfolia projektů, řízení samotných projektů a v neposlední řadě je výzkům zaměřen na podporu procesů podpůrných, ale přesto důležitých pro chod firmy. Mezi tyto procesy se řadí procesy finanční, obchodní, procesy zabývající se reportingem a personalistikou. V práci jsem srovnal specializované nástroje projektového řízení s řešením projektového řízení jako součást ERP produktu. Pro toto srovnání jsem použil specializované řešení EPM od Microsoftu jehož jádro tvoří MS Office Project 2007 a za zástupce ERP systému jsem zvolil MS Dynamics AX 2009. Definoval jsem silné a slabé stránky těchto nástrojů a popsal jsem možnost integrace těchto dvou řešení. Závěrem jsem uvedl své doporučení.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses